Košarica je trenutno prazna :(

EGO Power+ 107 cm T6 traktorska baterijska kosilica (bočno izbacivanje)

Lager: 7.00000
TR4201E

*Kada kupite ovu kosilicu, besplatno dobivate bateriju od 10,0 Ah i 5,0 Ah. POKOSITE VIŠE SA JEDNIM NAPLATOM Novi EGO traktori sa vozačem postavljaju visoke standarde u oblasti kosilica sa akumulatorom i bočnim pražnjenjem. Snažne dvostruke oštrice i čelična platforma pod pritiskom osiguravaju robustan rad kosilica efikasnim prikupljanjem trave u spremnik za travu na stražnjoj […]

Više informacija
Lager: Da
Cijena: 0,00 BAM

Opis

*Kada kupite ovu kosilicu, besplatno dobivate bateriju od 10,0 Ah i 5,0 Ah.

POKOSITE VIŠE SA JEDNIM NAPLATOM

Novi EGO traktori sa vozačem postavljaju visoke standarde u oblasti kosilica sa akumulatorom i bočnim pražnjenjem. Snažne dvostruke oštrice i čelična platforma pod pritiskom osiguravaju robustan rad kosilica efikasnim prikupljanjem trave u spremnik za travu na stražnjoj strani kosilice ili brzim bočnim bacanjem. Centralni LCD kontrolni ekran je postavljen na kontrolnu ploču, što olakšava podešavanje brzine vožnje i noževa. Bluetooth veza omogućava korisniku da prati rad mašine.

Predstavljamo najnoviju EGO kosilicu koju napaja baterija od 56 volti za efikasan i ekološki prihvatljiv rad. Ova kosilica je opremljena konektorom za baterije s više priključaka koji osigurava kompatibilnost s različitim modelima EGO baterija za duže vrijeme rada. Kontrola vam je na dohvat ruke sa upravljačem koji omogućava lako manevrisanje tokom košenja.

Sa raznim opcijama košnje, uključujući bočno pražnjenje za efikasno upravljanje travom, ova kosilica pruža fleksibilnost za različite potrebe nege travnjaka. Njegove dvostruke oštrice osiguravaju efikasnu košnju, a 12 visina košenja omogućavaju precizno podešavanje za postizanje željene dužine trave. Osim toga, sa funkcijama poput odabira načina vožnje i podesivih postavki brzine, imate potpunu kontrolu nad košenjem.

Dizajnirana za izdržljivost i pouzdanost, ova kosilica ima IPX4 ocjenu vodootpornosti, što osigurava da će nastaviti kositi u vanjskim uvjetima. Nudi brzinu naprijed do 9,6 km/h i brzinu unazad do 4,8 km/h, omogućavajući brzo i efikasno košenje. Visina košnje je od 2,5 do 10 cm, što odgovara različitim dužinama trave i tipovima terena.

S dimenzijama 1860 x 1090 x 1350 mm, ova kosilica pruža široku pokrivenost dok je dovoljno kompaktna za lako skladištenje. Sa težinom od 182 kg, osigurava stabilnost tokom rada bez gubitka agilnosti. Uz 5-godišnju garanciju za privatnu upotrebu i 1-godišnju garanciju za profesionalnu upotrebu, možete vjerovati u kvalitet i pouzdanost ove kosilice.

Komplet uključuje samu kosilicu, zajedno s kompletom za malčiranje za raznovrsne opcije košenja i punjačem od 1600 W za brzo i praktično punjenje baterije. Bilo da ste vlasnik kuće ili profesionalni pejzažista, ova EGO kosilica je vaše rješenje za efikasno održavanje travnjaka bez napora.

Tehničke specifikacije

NAPON 56V
KONEKTOR ZA BATERIJE Multiport
UPRAVLJANJE Upravljač
OPCIJE REZANJA Bočno izbacivanje
BROJ OŠTRICA Dvije
BROJ VISINA REZANJA 12
OVJES SJEDILA Ne
ODABIR NAČINA VOŽNJE Da
ODABIR BRZINE VOŽNJE Da
ODABIR BRZINE REZANJA Da
IP KLASE IPX4
BRZINA VOŽNJE NAPRIJED (km/h) do 9,6
BRZINA VOŽNJE NAZAD (km/h) do 4,8
VISINA REZANJA (cm) 2,5-10
TEŽINA 182 kg
DIMENZIJE DxVxŠ (mm) 1860x1090x1350
GARANCIJA ZA PRIVATNU UPOTREBU 5 godina
GARANCIJA ZA PROFESIONALNU UPORABU 1 godina
KIT Kosilica, set za malčiranje, punjač 1600W

Naši klijenti vole pokazati svoj EGO

Koristite #powerbeyondbelief