Košarica je trenutno prazna :(

EGO Power+ 98 cm T6 traktorska baterijska kosilica (sakupljanje u košaru)

Lager: 7.00000
TR3801E-B

*Kada kupite ovu kosilicu, besplatno dobivate bateriju od 10,0 Ah i 5,0 Ah. POKOŠITE DO DVA HEKTA SA JEDNIM NAPLATOM Novi EGO traktori sa vozačem postavljaju visoke standarde u oblasti kosilica sa akumulatorom i bočnim pražnjenjem. Snažne dvostruke oštrice i čelična platforma pod pritiskom osiguravaju robustan rad kosilica efikasnim prikupljanjem trave u spremnik za travu […]

Više informacija
Lager: Da
Cijena: 0,00 BAM

Opis

*Kada kupite ovu kosilicu, besplatno dobivate bateriju od 10,0 Ah i 5,0 Ah.

POKOŠITE DO DVA HEKTA SA JEDNIM NAPLATOM

Novi EGO traktori sa vozačem postavljaju visoke standarde u oblasti kosilica sa akumulatorom i bočnim pražnjenjem. Snažne dvostruke oštrice i čelična platforma pod pritiskom osiguravaju robustan rad kosilica efikasnim prikupljanjem trave u spremnik za travu na stražnjoj strani kosilice ili brzim bočnim bacanjem. Centralni LCD kontrolni ekran je postavljen na kontrolnu ploču, što olakšava podešavanje brzine vožnje i noževa. Bluetooth veza omogućava korisniku da prati rad mašine.

Predstavljamo najnoviju traktorsku kosilicu EGO napajanu baterijom od 56 volti za efikasan i ekološki prihvatljiv rad. Ovaj je opremljen konektorom za baterije s više priključaka koji osigurava kompatibilnost s različitim modelima EGO baterija za duže vrijeme rada. Kontrola vam je na dohvat ruke sa upravljačem koji omogućava lako manevrisanje tokom košenja.

Sa raznovrsnim mogućnostima košnje, uključujući sakupljanje trave u prostranom spremniku za travu od 300 litara, pruža fleksibilnost za različite potrebe njege travnjaka. Njegove dvostruke oštrice osiguravaju efikasnu košnju, a 12 visina košenja omogućavaju precizno podešavanje za postizanje željene dužine trave. Osim toga, sa funkcijama poput odabira načina vožnje i podesivih postavki brzine, imate potpunu kontrolu nad košenjem.

Dizajnirana za izdržljivost i pouzdanost, ova kosilica ima IPX4 ocjenu vodootpornosti, što osigurava da će nastaviti kositi u vanjskim uvjetima. Nudi brzinu naprijed do 9,6 km/h i brzinu unazad do 4,8 km/h, omogućavajući brzo i efikasno košenje. Visina košnje je od 2,5 do 10 cm, što odgovara različitim dužinama trave i tipovima terena.

S dimenzijama 2580 x 1110 x 1040 mm, ova kosilica pruža široku pokrivenost dok je dovoljno kompaktna za lako skladištenje. Sa težinom od 220 kg, osigurava stabilnost tokom rada bez gubitka agilnosti. Uz 5-godišnju garanciju za privatnu upotrebu i 1-godišnju garanciju za profesionalnu upotrebu, možete vjerovati u kvalitet i pouzdanost ove kosilice.

Komplet uključuje samu kosilicu, zajedno s dvije oštrice, komplet za malčiranje za raznovrsne opcije košenja i punjač od 1600 W za brzo i praktično punjenje baterije. Bilo da ste vlasnik kuće ili profesionalni pejzažista, ova EGO kosilica je vaše rješenje za efikasno održavanje travnjaka bez napora.

Naši klijenti vole pokazati svoj EGO

Koristite #powerbeyondbelief