Košarica je trenutno prazna :(
Bez baterije i punjača

EGO Power+ Nexus Escape 150W pretvarivač

Lager: 232.00000
PAD1500E

PRIJENOSNA SNAGA GDJE GOD VAM JE POTREBNA Nexus Escape je kompatibilan s bilo kojom EGO ARC Lithium™ baterijom i pruža vam snagu gdje god i kad god vam je ona potrebna. Nexus Escape je opremljen 240 V utičnicom za izmjenični napon i trima USB priključcima te pruža fleksibilnu snagu za punjenje mobilnih telefona, prijenosnih računala, […]

Više informacija
Lager: Da
Cijena: 233,00 BAM

ZAŠTO JE NEXUS ESCAPE ODLIČAN

2 USB PRIKLJUČKA

2 USB PRIKLJUČKA

Koristi se za napajanje telefona, tableta, laptop-ova i još mnogo toga. Ako ga koristite sa 7,5 Ah ARC litijumskom ™ baterijom, možete da napunite do 27 telefona.

220V - 240V IZLAZ

220V - 240V IZLAZ

Koristi se za napajanje televizora, rutera, baterijskih lampi, zvučnika i još mnogo toga. Ako se koristi sa ARC litijumskom™ baterijom od 7,5 Ah, možete puniti do 5 uređaja

SNAGA, KAD TI TREBA

SNAGA, KAD TI TREBA

Koristi se i unutra i napolju. Možete čak koristiti za napajanje TV-a. Ako se koristi sa ARC litijumskom ™ baterijom od 7,5 Ah, možete pokretati 42-inčni TV do 10 sati.

ADEKVATNA KOMPATIBILNOST

ADEKVATNA KOMPATIBILNOST

Za napajanje Nexus Escape uređaja, možete koristiti.

Opis

PRIJENOSNA SNAGA

GDJE GOD VAM

JE POTREBNA

Nexus Escape je kompatibilan s bilo kojom EGO ARC Lithium™ baterijom i pruža vam snagu gdje god i kad god vam je ona potrebna.

Nexus Escape je opremljen 240 V utičnicom za izmjenični napon i trima USB priključcima te pruža fleksibilnu snagu za punjenje mobilnih telefona, prijenosnih računala, kamera, svjetala i ostalih električnih uređaja s maksimalnom snagom od 150 vati. Nexus Escape idealan je za kampiranje, izlete na plažu, festivale i za kućnu uporabu jer je vrlo lagan i može se ubaciti u naprtnjaču ili držati u šatoru.

*Neke slike također uključuju američki priključak, ali kod nas je dostupna samo standardna EU utičnica.

Baterija i punjač nisu uključeni.

Tehničke specifikacije

KAPACITET 150 W
METODA PRIKLJUČKA Kompatibilan s bilo kojom
EGO prijenosnom baterijom
TEŽINA BEZ BATERIJE 0,5 kg
JAMSTVO KOD
UPORABE U
KUĆANSTVU
5 godina
JAMSTVO
KOD PROFESIONALNE
UPORABE

Naši klijenti vole pokazati svoj EGO

Koristite #powerbeyondbelief