Košarica je trenutno prazna :(

EGO Power+ PGX prenosni power bank i 40Ah baterija HC2240T

Lager:
PGX1401PB

ISKOROK U OBLASTI CJELODNEVNOG NAPAJANJA Srce novog EGO Pro X sistema za punjenje baterija je prenosivi, super-brzi Power Bank koji omogućava Pro X alatu da radi cijeli dan. Naš novi Power bank vam omogućava da punite naše baterije čak i bez punjača, tako da možete raditi na terenu bez brige da će se baterija zaustaviti […]

Više informacija
Lager: Ne
Cijena: 0,00 BAM

Opis

ISKOROK U OBLASTI CJELODNEVNOG NAPAJANJA

Srce novog EGO Pro X sistema za punjenje baterija je prenosivi, super-brzi Power Bank koji omogućava Pro X alatu da radi cijeli dan.

Naš novi Power bank vam omogućava da punite naše baterije čak i bez punjača, tako da možete raditi na terenu bez brige da će se baterija zaustaviti zbog nedostatka napunjenosti. Međutim, mora se koristiti s baterijom od 40 Ah, koja je dostupna zasebno.

Power Bank ima dva slota za punjenje bilo koje ARC litijumske baterije, ima LED indikator koji pokazuje napunjenost, ima ručke za lak transport i može se slagati jedan na drugi radi uštede prostora. Takođe ima bluetooth vezu za lak prikaz napunjenosti baterije. Ovaj set također uključuje našu najjaču bateriju od 40 Ah. Napaja EGO PGX Power Bank za brzo punjenje svih EGO ARC LithiumTM prenosivih baterija.

Baterija ima mjerač koji pokazuje napunjenost same baterije, dizajnirana je tako da je sigurnost na prvom mjestu, tako da se lako može pričvrstiti i zalijepiti na mjesta predviđena za ovu bateriju. Također ima mogućnost povezivanja putem bluetooth-a, za prijenos podataka, praćenje i kontrolu. Ugrađena ručka omogućava lakši transport od punjača do Power banke.

Naši klijenti vole pokazati svoj EGO

Koristite #powerbeyondbelief