Košarica je trenutno prazna :(
Bez baterije i punjača

EGO Power+ višenamjenski KIT (pogonska jedinica + trimer + trokraka oštrica)

Lager:
MSBC1600E-K0000

JEDNA REVOLUCIONARNA POGONSKA JEDINICA. TOLIKO MOGUĆIH NAČINA UPOTREBE Jedan alat, mnogo različitih mogućnosti EGO Power+ višestruki alat je uređaj bez kojeg više ne želite obavljati radove u vanjskom prostoru. S pomoću jedne jedine pogonske jedinice i cijelog niza naprednih nastavaka bez straha se možete upustiti u bilo koji posao u vrtu, bilo da je riječ […]

Više informacija
Lager: Ne
Cijena: 1.056,00 BAM

Opis

JEDNA REVOLUCIONARNA POGONSKA JEDINICA. TOLIKO MOGUĆIH NAČINA UPOTREBE

Jedan alat, mnogo različitih mogućnosti

EGO Power+ višestruki alat je uređaj bez kojeg više ne želite obavljati radove u vanjskom prostoru. S pomoću jedne jedine pogonske jedinice i cijelog niza naprednih nastavaka bez straha se možete upustiti u bilo koji posao u vrtu, bilo da je riječ o podrezivanju trave i rubova travnjaka, rezanju živice, piljenju grana, obrađivanju tla ili brisanju poda. Prebacivanje između različitih poslova nikad nije bilo lakše zahvaljujući sigurnom sustavu spajanja nastavaka bez alata. A naša šipka za produžetak od karbonskih vlakana omogućit će vam da vrhom uređaja dosegnete i najnepristupačnija mjesta. U kombinaciji s 56 V ARC Lithium™ baterijom imat ćete svu potrebnu snagu, bez buke ili emisija koje proizvodi benzin. Pripremite se na veću snagu s našim novim, još pametnijim Power Head sustavom od karbonskih vlakana. Kompatibilan je s našim najnovijim nastavkom za trimere, svim postojećim nastavcima za višestruki alat i budućim nastavcima. Ovaj višenamjenski set uključuje trimer STA1600 i trokraku oštricu BCA1200.

Trimer STA1600 precizno podrezuje travu uz ograde i zidove. Uključuje naš nastavak za brzo punjenje niti koji olakšava zamjenu niti. Ovaj nastavak ima mnogo funkcija kako biste uštedjeli vrijeme i radili na siguran, brz i učinkovit način.

Trokraka oštrica BCA1200 je stvorena za gusto nisko raslinje. Od guste trave do tvrdoga korova, ovaj alat bez poteškoća obavlja i najteže zadatke.

Baterija i punjač nisu uključeni.

Tehničke specifikacije

VRSTA MOTORA Bez četkica
PRILAGODBA BRZINE Dvije brzine
Promjenjiva brzina
MATERIJAL POGONSKE
OSOVINE
Čvrsti čelik, 7 mm
Vrsta pogonske cijevi karbonska vlakna
MEHANIZAM ZA SPAJANJE Brza zamjena bez alata
TEŽINA 2,8 kg
UKUPNA DUŽINA 97 cm
JAMSTVO KOD UPORABE U
KUĆANSTVU
5 godina
JAMSTVO KOD
PROFESIONALNEUPORABE
2 godine
KIT trimer STA1600 + trokraka oštrica BCA1200

Naši klijenti vole pokazati svoj EGO

Koristite #powerbeyondbelief