Košarica je trenutno prazna :(

EGO Power+ visokotlačni čistač komplet

Lager:
HPW2000E-K2757

MOĆ IZVRŠAVANJA TEŠKIH ZADATAKA ČIŠĆENJA Nova inovativna EGO mašina za pranje pod pritiskom kombinuje teške zadatke čišćenja sa najboljim trajanjem baterije na tržištu. Novi i jedinstveni visokotlačni čistač omogućava efikasno i brzo čišćenje bez kabla koji vas može ometati prilikom čišćenja automobila, fasade, ceste ili nečeg sličnog. Dizajniran je s tehnologijom s dva priključka, što […]

Više informacija
Lager: Ne
Cijena: 0,00 BAM

Opis

MOĆ IZVRŠAVANJA TEŠKIH ZADATAKA ČIŠĆENJA

Nova inovativna EGO mašina za pranje pod pritiskom kombinuje teške zadatke čišćenja sa najboljim trajanjem baterije na tržištu.

Novi i jedinstveni visokotlačni čistač omogućava efikasno i brzo čišćenje bez kabla koji vas može ometati prilikom čišćenja automobila, fasade, ceste ili nečeg sličnog. Dizajniran je s tehnologijom s dva priključka, što znači da možete kombinirati dvije baterije za još duže čišćenje. Poseduje točkove i ručku za lakši transport, a pre svega za lakše skladištenje. Čak je i sama ručka napravljena s korisnikom na umu, jer pokazuje koliko je baterije ostalo čistaču, a moć čišćenja se može kontrolirati i na ručki. Uključena su i 4 nastavka koje možete lako zamijeniti.

Prvi je turbo nastavak, koji, kako samo ime kaže, ima najjači pritisak, pa ga preporučujemo samo na tvrdim podlogama. Drugi nastavak je produžetak od 15 stepeni koji je idealan za cigle, beton, zidove, popločavanje i metalne površine. Treći ima 25 stepeni i idealan je za čišćenje čamaca, traktora i automobilskih guma. Potonji je 40 stepeni, što se preporučuje za pranje automobila i za čišćenje osetljivih površina.

Set uključuje dvije baterije od 7,5 Ah i punjač CH7000E.

Tehničke specifikacije

Maksimalni pritisak 135 bara / 2000 psi
Maksimalni protok 390 L/sat
Težina 15 kg
Mlaznice Turbo, 15º, 25º, 40º, ispiranje
Dodatna oprema (uključena) Cijev za dovod i filtar, pištolj za aktivnu pjenu
Prodaje se zasebno Premium pištolj za aktivnu pjenu
Garancija za privatne korisnike 5 godina
Garancija za profesionalne korisnike 1 godina
Komplet za čišćenje (uključuje) 2x baterija 7.5Ah u CH7000E

Naši klijenti vole pokazati svoj EGO

Koristite #powerbeyondbelief