Košarica je trenutno prazna :(
Bez baterije i punjača

EGO Professional-X 53cm baterijska kosilica s samostalnim pogonom i aluminijumskim kućištem

Lager: 8.00000
LMX5300SP

PRO X PERFORMANSE ZA NAJTEŽE USLOVE REZANJA Predstavljamo novi model LMX5300SP iz EGO PROX serije, pažljivo izrađen za profesionalne korisnike. Kombinujući najsavremeniju tehnologiju sa robusnom konstrukcijom, ova kosilica pruža izuzetne performanse čak iu najtežim uslovima. Baza kosilice LMX5300SP je napravljena od livenog aluminijuma, koji pruža neuporedivu izdržljivost, stabilnost i performanse. Dizajnirana da izdrži strogu profesionalnu […]

Više informacija
Lager: Da
Cijena: 0,00 BAM

Opis

PRO X PERFORMANSE ZA NAJTEŽE USLOVE REZANJA

Predstavljamo novi model LMX5300SP iz EGO PROX serije, pažljivo izrađen za profesionalne korisnike. Kombinujući najsavremeniju tehnologiju sa robusnom konstrukcijom, ova kosilica pruža izuzetne performanse čak iu najtežim uslovima.

Baza kosilice LMX5300SP je napravljena od livenog aluminijuma, koji pruža neuporedivu izdržljivost, stabilnost i performanse. Dizajnirana da izdrži strogu profesionalnu upotrebu, ova kosilica osigurava pouzdan rad i dosljedne rezultate. Kosilica je opremljena sa dva priključka za baterije i koristi tehnologiju Peak Power™, koja daje najviše snage kada je najpotrebnija, nudeći korisnicima veću fleksibilnost i duže vrijeme rada za kontinuiranu košnju. Osim toga, LED farovi pružaju bolju vidljivost u uslovima slabog osvjetljenja, osiguravajući precizan i siguran rad čak i u mraku. Kao dio Pro X serije, kosilica je idealna za korisnike kojima su potrebni robusni i izdržljivi alati. Osim izuzetnih performansi, nudi i udobnost za cjelodnevnu upotrebu. Sa automatskim podešavanjem brzine i podesivom visinom ručke, osigurava ergonomski rad, što smanjuje umor i naprezanje tokom dužeg vremena košenja. Kosilica ima širinu košenja od 53 cm, tako da je pogodna za srednje do velike travnjake. Uz efikasan dizajn i moćne funkcije, omogućava korisnicima da brzo i efikasno pokriju velike površine. Kombinujući najsavremenije karakteristike i robusnu konstrukciju, kosilica postavlja nove standarde za profesionalne kosilice. Bilo da ste profesionalni pejzažista ili vlasnik kuće sa zahtjevnim potrebama za njegom travnjaka, ova kosilica nudi neusporedivu snagu, performanse i udobnost, što je čini najboljim izborom za precizno i ​​efikasno rukovanje svim vašim zadacima košenja.

Tehničke specifikacije

NAPON 56V
MATERIJAL KUĆIŠTA Aluminij
BROJ VISINA REZANJA 8
VRSTA OŠTRICE Jednostruka oštrica
MATERIJAL RUČKE Čelik
TIP POKRETANJA Pokretanje pritiskom na tipku
VISINE RUČKI Tri razine
VRSTA POGONA Motorni pogon
NAČIN VOŽNJE Pogon na stražnje kotače
KONTROLA BRZINE Gumb za promjenu brzine
IP KLASE IPX5
OPCIJE REZANJA 3-u-1 (malčiranje, skupljanje u kantu, bočno izbacivanje)
POSTAVKE VISINE REZANJA (mm) 20/31/40/51/64/78/92/105 mm
DUŽINA OŠTRICE 53cm
POVRŠINA KOŠNJE (5,0 Ah) Košnja do 1650 m2
POVRŠINA KOŠNJE (6,0 Ah) Košnja do 2150 m2
POVRŠINA KOŠNJE (7,5 Ah) Košnja do 2600 m2
POVRŠINA KOŠNJE (10,0 Ah) Košnja do 3500 m2
POVRŠINA KOŠNJE (12,0 Ah) Košnja do 4200 m2
VISINA RUČKE (mm) 910/1029/1134mm
KAPACITET VREĆE 85L
BRZINA VOŽNJE 0,6~1,8m/s
DIMENZIJE DxVxŠ (mm) 1790x1134x588
KONEKTOR ZA BATERIJE Dvostruki
ŠIRINA REZANJA 53cm
GARANCIJA ZA PRIVATNU UPOTREBU 5 godina
PROFESIONALNA GARANCIJA 3 godine

Naši klijenti vole pokazati svoj EGO

Koristite #powerbeyondbelief