Košarica je trenutno prazna :(

EGO Power+ PGX punjač, 2x PGX punionica komplet

Lager: 4.00000
PGX1601E-H

ISKOROK U OBLASTI CJELODNEVNOG NAPAJANJA Srce novog EGO Pro X sistema za punjenje baterija je prenosivi, super-brzi Power Bank koji omogućava Pro X alatu da radi cijeli dan. Stanica za punjenje sa tri priključka za naše baterije omogućava punjenje tri baterije uzastopno, bez mijenjanja na jednom mjestu punjenja. Ova stanica se može koristiti sa punjačem […]

Više informacija
Lager: Da
Cijena: 0,00 BAM

Opis

ISKOROK U OBLASTI CJELODNEVNOG NAPAJANJA

Srce novog EGO Pro X sistema za punjenje baterija je prenosivi, super-brzi Power Bank koji omogućava Pro X alatu da radi cijeli dan.

Stanica za punjenje sa tri priključka za naše baterije omogućava punjenje tri baterije uzastopno, bez mijenjanja na jednom mjestu punjenja. Ova stanica se može koristiti sa punjačem PGX1600E-H, koji je dostupan zasebno.

EGO Pro X power hub ima IoT Bluetooth i WiFi povezivanje i pruža sve informacije potrebne za upravljanje flotom Pro X alata - pružajući podatke iz svih omogućenih EGO proizvoda i fizički povezanih perifernih uređaja za punjenje. EGO 1600W PGX Power Hub je dizajniran za povezivanje na vašu postojeću 13A PSU mrežu, tako da ne morate nadograditi svoju PSU da biste je instalirali.

Set uključuje punjač i dva PGX3000D.

Tehničke specifikacije

ULAZNI NAPON 230V
FREKVENCIJA 50 Hz
ULAZNA SNAGA (W) 1600 W
IZLAZNI NAPON 56 V
TEŽINA 6 kg
ULAZNI NAPON 56 V
ULAZNA SNAGA (W) 1600 W
NE. VEZA BATERIJA 3
REDOSLIJED PUNJENJA Sekvencijalno
DIMENZIJE DxVxŠ 597x293x173 mm
TEŽINA 4 kg

Naši klijenti vole pokazati svoj EGO

Koristite #powerbeyondbelief