Košarica je trenutno prazna :(

EGO Power+ PGX 1600W punjač

Lager: 25.00000
PGX1600E-H

ISKOROK U OBLASTI CJELODNEVNOG NAPAJANJA Srce novog EGO Pro X sistema za punjenje baterija je prenosivi, super-brzi Power Bank koji omogućava Pro X alatu da radi cijeli dan. U kombinaciji sa novim EGO PGX čvorištem za punjenje, moguće je generirati više od 250 Ah energije, koja se neprekidno puni preko noći i spremna za rad […]

Više informacija
Lager: Da
Cijena: 0,00 BAM

Opis

ISKOROK U OBLASTI CJELODNEVNOG NAPAJANJA

Srce novog EGO Pro X sistema za punjenje baterija je prenosivi, super-brzi Power Bank koji omogućava Pro X alatu da radi cijeli dan.

U kombinaciji sa novim EGO PGX čvorištem za punjenje, moguće je generirati više od 250 Ah energije, koja se neprekidno puni preko noći i spremna za rad sljedećeg dana.

EGO Pro X power hub ima IoT Bluetooth i WiFi povezivanje i pruža sve informacije potrebne za upravljanje flotom Pro X alata - pružajući podatke iz svih omogućenih EGO proizvoda i fizički povezanih perifernih uređaja za punjenje. EGO 1600W PGX Power Hub je dizajniran za povezivanje na vašu postojeću 13A PSU mrežu, tako da ne morate nadograditi svoju PSU da biste je instalirali.

Tehničke specifikacije

ULAZNI NAPON 230V
FREKVENCIJA 50 Hz
ULAZNA SNAGA (W) 1600 W
IZLAZNI NAPON 56 V
TEŽINA 6 kg

Naši klijenti vole pokazati svoj EGO

Koristite #powerbeyondbelief